Livold: »Vozimo se po takih luknjah, da ti kolo odpade … «

V Livoldu zadnje mesece potekajo gradbena dela na cesti, kjer bo vzpostavljeno krožišče. A gradbišče je nemalokrat zelo slabo prevozno oziroma skoraj neprevozno– sploh prebivalcem, ki se večkrat dnevno vozijo, kot pravijo, »po takih luknjah, da ti kolo odpade«. Kako kaže s prenovo in zakaj v času gradbenih del za prevoznost ni bolje poskrbljeno smo povprašali na Občino Kočevje.

»Prebivalce Livolda prosimo za potrpežljivost«

»Dela na krožišču v Livoldu potekajo v skladu s terminskim planom oziroma pričakujemo, da bodo zaključena še pred koncem leta in s tem pred pogodbenim rokom, ki je februar 2023,« odgovarjajo z Občine in dodajajo, da je bilo zaradi časa dopustov in okrnjenosti delovnih ekip gradbišče do 16. 8. zaprto oziroma se dela niso izvajala. »Vsekakor pa mora izvajalec ves čas zagotavljati prevoznost ceste, na kar je bil tudi nemudoma opozorjen. Prebivalce Livolda naprošamo še za nekaj potrpežljivosti do konca te obsežne investicije,« so še povedali.

Cesta v Gorenju bo s 1. septembrom prevozna!

Rekonstrukcija lokalne ceste Gorenje – Stara Cerkev prav tako poteka po planu in se zaključuje še pred pogodbenim rokom,« so – ko smo že ravno pri rekonstrukcijah cest – še povedali pristojni na Občini Kočevje. »V teku je asfaltiranje, s 1. septembrom in pričetkom šole bo tako cesta zagotovo prevozna,« še obljubljajo.

Povezane objave

(GALERIJA) Čudovit praznik motoristov

NAMIG ZA IZLET: Dom na Grmadi – Nova ekipa, nov zagon!

V Ljubljani za 1,30 evra na sodišče, v Kočevju za 66 evrov oprostitev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih