Dolenje Podpoljane z obnovljeno javno potjo

FOTO: Občina Ribnica.

V začetku meseca julija je župan Samo Pogorelc, v družbi podžupana Aleša Miheliča in predsednika KS Velike Poljane Jožeta Andoljška, slovesno odprl obnovljeno javno pot v Dolenjih Podpoljanah. Pot bo prebivalcem naselja omogočila boljši dostop in boljše pogoje bivanja, so zapisali na spletni strani Občine Ribnica.

“V sklopu obnove je Občina Ribnica izvedla celostno ureditev odseka ceste v dolžini 1.100 metrov, kjer se je v celoti zamenjal spodnji ustroj, uredila se je nova meteorna kanalizacija, nov vodovodni sistem v skupni dolžini 150 metrov in TK kanalizacija za optiko, vgrajenega je bilo preko 4.500 m2 dvoslojnega asfalta. Dela je izvedlo podjetje Komunalne gradnje d.o.o., celotna investicija pa je ocenjena na dobrih 300.000 € z DDV, ” sporoča Občina.

Že ob sami otvoritvi so krajani z lepo pripravljenim programom izkazali svoje zadovoljstvo. Prenovljena cesta bo namreč pripomogla k večji kvaliteti bivanja v naselju.

FOTO: Občina Ribnica.

Povezane objave

(GALERIJA) Čudovit praznik motoristov

NAMIG ZA IZLET: Dom na Grmadi – Nova ekipa, nov zagon!

V Ljubljani za 1,30 evra na sodišče, v Kočevju za 66 evrov oprostitev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih