Čakajo nas “poletne” temperature

Na zahodu bo zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo v zahodnih krajih od 14 do 18, drugod od 19 do 23 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V petek bo dokaj sončno, v zahodnih krajih zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 10, najvišje dnevne v zahodnih krajih od 15 do 19, drugod od 20 do 24 stopinj Celzija.

Obeti: V soboto in nedeljo bo pretežno jasno, le v zahodni Sloveniji bo nekaj več oblačnosti. Še bo pihal jugozahodni veter. Še nekoliko topleje bo.

Vremenska slika: Nad Sredozemljem je območje visokega zračnega tlaka. Vremenske motnje se prek srednje Evrope pomikajo proti vzhodu. Z jugozahodnim vetrom doteka k nam postopno toplejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes in jutri bo povečini sončno, več oblačnosti bo v Furlaniji Julijski krajini, v Istri in v Kvarnerju. Še bo pihal jugozahodnik.

Biovreme: Danes in v petek bo vpliv vremena na počutje povečini ugoden.

Povezane objave

Ribniški skavti zbirajo odpadni papir

“Bojim se domov zaradi slabih ocen”

Medvedji mladič na območju Podgorske ulice

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih