fbpx
E-UTRIP
VIR: Gasilska enota Ribnica.
Izpostavljeno Kronika

Znane podrobnosti petkove hude nesreče

V petek, okoli 15. ure, se je na cesti med Ribnico in Dolenjo vasjo zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila. Po doslej zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik osebnega vozila s srbskimi registrskimi oznakami zaradi vožnje preblizu robu zapeljal s ceste na travo in nato trčil v betonski podporni zid. Pri tem se je huje telesno poškodoval eden izmed potnikov v vozilu, je včeraj sporočila PU Ljubljana.

Polnoletni državljan Turčije je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana, njegovo življenje pa ni ogroženo. Ukrajinski voznik ter še dva mladoletna državljana Turčije so se v nesreči lažje poškodovali in so bili s helikopterjem prepeljani v UBKC Ljubljana, kjer vsi udeleženci ostajajo na zdravljenju. Po doslej znanih podatkih so turški državljani pred tem nezakonito prestopili državno mejo.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. Prav tako zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja prepovedanega prehoda čez državno mejo ali ozemlje države, v povezavi s tem je bila državljanu Ukrajine odvzeta prostost. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki