E-UTRIP
Foto: Siol.net.
Featured Kočevje Kronika Policijska poročila

Zaradi neprilagojene hitrosti se je prevrnil kombi z otroki

Policisti PP Kočevje so v zadnjih 24 urah obravnavali naslednje dogodke:

  • kaznivo dejanje nasilništva;
  • kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari;
  • kaznivo dejanje tatvine artiklov v trgovini in
  • prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

Policisti PP Ribnica pa so v zadnjih 24-ih urah obravnavali:

  • štiri prometne nesreče I. kategorije, kjer je prišlo le do materialne škode. O vseh prometnih nesrečah bodo napisani ustrezni izdelki.
  • prav tako so policisti obravnavali eno prometno nesrečo II. Kategorije, kjer je bila poleg materialne škode na vozilu tudi poškodovana udeleženka. O zadevi bo sestavljen ustrezen izdelek.

Prevrnjen kombi z otroki

Ob 7.30 se je na regionalni cesti Kočevje–Ribnica v bližini naselja Nove Ložine, občina Kočevje, prevrnilo kombinirano vozilo z otroki. Gasilci PGD Kočevje so na kraju ugotovili, da so vsi udeleženci že varno iz vozila. Premestili so jih v mimoidoči avtobus. En otrok je bil v nesreči poškodovan in je bil odpeljan v ZD, na preventivni pregled pa so bili z avtobusom odpeljani tudi drugi otroci.
Zavarovali so kraj dogodka ter usmerjali promet do prihoda policistov. Ti so ugotovili, da je prometno nesrečo povzročil voznik kombiniranega vozila. Ta je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča na travnato površino, kjer se je vozilo prevrnilo na bok. Kasneje so ugotovili, da sta se lažje poškodovala dva otroka. Policisti  nadaljujejo  z zbiranjem obvestil v zvezi  suma  storitve  kaznivega  dejanja  ogrožanja  posebnih vrst javnega prometa.

Zapeljal v obcestni jarek

Ob 12.58 je na regionalni cesti Turjak–Ribnica v bližini Dolenjih Podpoljan, občina Ribnica, osebno vozilo zapeljalo v obcestni jarek. Gasilci PGD Ribnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu ter vozilo potegnili nazaj na cestišče. Reševalci NMP Ribnica so pregledali dve osebi, ki pa nista bili poškodovani.

  • obravnavali so tudi poskus samomora, kjer je bila storilka po poskusu dejanja hospitalizirana s strani zdravstvenega osebja. O zadevi bo napisano poročilo na okrožno državno tožilstvo.
  • zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo kršitelju odvzeto vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki