E-UTRIP
Featured Kočevje Kronika Novice

Z nožem je od prodajalke izsilil denar

Poleg požara v Dolgi vasi, se v črni kroniki policijskih poročil na območju PU Ljubljana za minuli vikend, Kočevje omenja tudi kot kraj drzne tatvine denarja na bencinskemu servisu, na Reški cesti.

Zamaskirani barabin je v soboto pred 19. uro stopil do prodajalke in od nje predrzno, z grožnjami, zahteval, da naj ji izroči denar. V roki je držal nož, kar je mlajše dekle še bolj spravilo v zadrego. Prestrašena je le opazovala razbojnika, ki je odtujil več sto evrov gotovine, domnevno tudi iz sefa. Hitro je zbežal ven in se kmalu v temi izgubil v smeri njiv, proti Stojni. »Če bi prišel vsaj pol minute prej, bi ga tam zagotovo zasačil. Sicer je verjetno prej opazoval okolico in premišljeno, ko blizu ni bilo nikogar, stopil v prostor,« je dejal mimoidoči. Pred leti je moški, ki je imel pomočnika, enako stopal v bencinske servise v teh krajih in izsiljeval denar. Policija zbira podatke, da bi roparja čim prej izsledila.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki