fbpx
E-UTRIP
Gregor Vidrih.
Izpostavljeno Aktualno Gospodarstvo & Politika PR

Vidrih TECH CENTER: Novo ime, nova lokacija, isti ponudnik

Z začetkom julija je lokalni podjetnik Gregor Vidrih odprl vrata novih prostorov računalniškega podjetja Vidrih TECH CENTER. Na Kidričevi ulici 6B nadaljujejo zgodbo podjetja GV-servis. Podjetje, ustanovljeno pred 14 leti, danes zaposluje že osem ljudi, nam uvodoma pove direktor Gregor Vidrih in nam razkaže dobrih 200 kvadratnih metrov sodobno opremljenih prostorov.

“Vidrih TECH CENTER simbolizira strokovnost in naprednost na področju računalništva, informatike in telekomunikacij. Ime daje sodoben in inovativen občutek, hkrati pa ohranja povezavo z dejavnostmi podjetja,” pove direktor podjetja.

Vizija podjetja je ohranjati konkurenčno prednost na trgu. Odlikujejo ga osebna angažiranost za sodelovanje, dolgoletne izkušnje, strokovnost, odzivnost in prilagodljivost. “S to naravnanostjo smo se sposobni soočiti tudi z najzahtevnejšimi izzivi,” pravi Vidrih.

Vidrih TECH CENTER stranke podpira z naprednim sistemom informacijsko-telekomunikacijskih storitev: pogodbeno vzdrževanje računalniške opreme in računalnikov, podpora za pomoč uporabnikom, obvladovanje groženj kibernetske varnosti (spletna varnost, rešitve VPN, požarni zidovi), svetovanje in proaktivna podpora strankam, nadzor omrežij ter upravljanje strojne in programske opreme. “Strankam svetujemo pri nakupu opreme in pomagamo pri namestitvi sistemov, ki jih potem tudi vzdržujemo,” pojasni Vidrih in doda, da večinoma sodelujejo s pravnimi osebami in zavodi v lokalnem okolju. V zadnjem času pa podjetje vse bolj uspešno širi svoj doseg po celotni Sloveniji.

Vizija podjetja je ohranjati konkurenčno prednost na trgu.

Tudi na področju računovodskih storitev nudijo visoko kakovost delovanja. Strankam zagotavljajo informiranost o poslovnih odločitvah ter se prilagajajo specifičnim potrebam posameznih strank. Poskrbijo, da so vse računovodske dejavnosti v skladu z veljavnimi zakoni, predpisi in standardi ter pomagajo strankam pri obvladovanju finančnih tveganj.

Sodelovanje z Gimnazijo in srednjo šolo Kočevje 

V prihodnosti nameravajo še razširiti svojo ekipo, da bi ostali v koraku s sodobnimi trendi in prisluhnili izzivom razvoja informacijskega sveta. “Bazen kadra je v naši okolici premajhen,” pravi Vidrih, zato se je podjetje povezalo z Gimnazijo in srednjo šolo Kočevje. V prostorih Vidrih TECH CENTER bodo računalniški tehniki imeli svojo učilnico za praktični pouk in bodo tako že v času šolanja v stiku s potencialnim delodajalcem.

V prostorih Vidrih TECH CENTER bodo računalniški tehniki imeli svojo učilnico za praktični pouk.
V prostorih Vidrih TECH CENTER bodo računalniški tehniki imeli svojo učilnico za praktični pouk.

Sredi septembra Vidrih načrtuje uradno otvoritev, seveda pa vas vse do takrat pričakujejo na Kidričevi ulici 6B, v času uradnih ur, vsak delovnik, med 8. in 16. uro.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki