fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kronika Policijska poročila

Včerajšnja nesreča pred Turjakom: Vozil brez vozniškega dovoljenja, z ukradenimi registrskimi tablicami!

S PU Ljubljana so sporočili, da se je včeraj, nekaj po 9. uri je na cesti med Pijavo Gorico in Turjakom prišlo do prometne nesreče v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega vozila zapeljal na nasprotni vozni pas in oplazil osebno vozilo voznice, ki jo je odbilo izven vozišča, nato pa še čelno trčil v osebno vozilo, ki je vozilo za njo. V nesreči so se vsi trije vozniki lažje poškodovali, ena potnica v vozilu tretjega voznika pa huje. Vsi so bili z reševalnim vozilom odpeljani v UKC Ljubljana. Povzročitelj nesreče je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, na njem pa so bile nameščene ukradene registrske tablice, ki so bile zasežene.

Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem vseh okoliščin  v zvezi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki