fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Šport

V Ribnico prihajajo zvezde nogometa

Vikend bo športno obarvan tudi v Ribnici, z osrednjim dogodkom, Nogometnim dnevom. Na stadionu Ugar bo Nogometni klub Ugar Ribnica, ki je bil ustanovljen pred 55 leti, pod pokroviteljstvom občine Ribnica jubilej jutri obeležil z otroškim turnirjem, ki se bo začel ob 10. uri. Ob 14. uri bo osrednji program proslave, uro kasneje pa bodo na zelenico stopile štiri veteranske ekipe z igralci, ki so bili svoj čas zvezde ne le slovenskega, ampak tudi evropskega nogometa. Nogometno usnje bodo, nekateri zagotovo kot nekoč, brcali veterani Olimpije, Kopra, Kočevja in Ribnice.

“Po letih premišljevanja in, lahko bi rekel, tudi cincanja smo se skupina navdušencev odločili, da znova oživimo veliki nogomet v Ribnici. Sledi arhivskega gradiva so nas vodile do ustanovitvenega leta 1969, zato smo si dejali, da naj bo novi začetek tudi tako obeležen. Klub bo imel vse selekcije, od najmlajših do veteranov. Vrata bomo oziroma smo odprli vsem, ki si želijo postati bodoče nogometne zvezde,” na ogled turnirja, dan pred prvo tekmo slovenske reprezentance na evropskem nogometnem prvenstvu v Nemčiji, vabi Miha Klun, predsednik NK Ugar Ribnica.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki