fbpx
E-UTRIP
Featured Kočevje Narava & zdravje Novice Zdravje

V Kočevju potrdili pet novih okužb s Covidom-19

Iz Zdravstvenega doma Kočevje sporočajo, da so včeraj opravili trinajst PCR testiranj na COVID-19 in potrdili štiri nove okužbe. Množičnega presejalnega testiranja pa se je udeležilo trideset oseb, med katerimi je bila ena pozitivna na COVID-19. Skupno so torej potrdili pet novih okužb. Pri štirih osebah izvor okužbe ni znan.

“Množično testiranje s hitrimi testi bomo v Športni dvorani izvajali vsak delovnik med 15.00 in 17.00 uro. Samoplačniško serološko testiranje (dokazovanje protiteles Ig G in Ig M iz krvi) pa izvajamo po predhodnem naročilu na številko 018939011 vsak dan med 11.00 in 13.00 uro,” pravijo.

Danes bodo izvajali tudi množično testiranje prebivalstva v zdravstveni postaji Vas od 11.00 do 13.00 ure. Vsi zainteresirani vabljeni!

Za vse, ki imajo znake in simptome bolezni, je ustrezna metoda dokazovanja okužbe še vedno PCR bris nosnožrelnega prostora. Obnašajmo se odgovorno. Pazimo nase in na druge še naprej in ostanimo zdravi,” želi Polona Vidič Hudobivnik.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki