fbpx
E-UTRIP
Featured Iz naših šol Kočevje Novice

Učenci OŠ Stara Cerkev so bili zelo veseli ponovnega srečanja s sošolci

V sklopu množičnih testiranj zaposlenih v šolstvu in vzgoji, se je včeraj testiralo tudi 31 zaposlenih v OŠ Stara Cerkev. Vsi testi so se izkazali za negativne, zato so danes lahko nemoteno nadaljevali s svojim delom.

Danes zjutraj so tako sprejeli učence prve triade, torej od 1. do 3. razreda. »Učenci so bili zelo veseli, da so se lahko vrnili v šolo in se ponovno srečali s sošolci. Nekateri so prišli že v jutranje varstvo ob 5.30, v podaljšanem bivanju pa so lahko ostali do 15.10.,« pravi ravnateljica Sonja Veber.

Osnovnošolske prostore prve triade obiskuje 105 učencev. Danes jih je po poročanju Vebrove manjkalo 6 (5,7%). Prisotnost je torej znašala 94,3%.

»Veselimo se drugega tedna, saj pričakujemo, da se bodo vrnili v šolo učenci 4. in 5. razreda in verjamemo, da po zimskih počitnicah še vsi ostali,« še dodaja s kančkom upanja in zaupanja, da se bo kmalu vse zopet vrnilo v stare tirnice.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki