fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno

Trčil v otroka in pobegnil

Policisti PP Kočevje so obravnavali dve prometni nesreči s pobegom in telesno poškodbo. Morebitne očividce prosijo, da pomagajo pri izsleditvi voznikov in o tem obvestijo Policijsko postajo Kočevje. Pokličejo lahko tudi na številko 113 oziroma na anonimno številko Policije 080-1200.

Prva nesreča se je zgodila v nedeljo, 16. junija 2024, okoli 19.00 ure na Črnomaljski cesti v Kočevju. V nesreči je neznani voznik motornega kolesa ali skuterja zbil peško in odpeljal s kraja. Peška je bila v nesreči huje poškodovana. Voznik  je kot potnika prevažal moškega, ki je bil oblečen v kratke hlače in majico, na glavi je imel sivo čelado.

Druga prometna nesreča se je zgodila v ponedeljek, 17. junija 2024, okoli 14.35 ure na Kolodvorski cesti v Kočevju, pri čemer je prišlo do trka med otrokom, ki je vozil kolo, in neznanim voznikom osebnega avtomobila Citroën C5 sive barve.

 

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki