fbpx
E-UTRIP
Featured Kočevje Novice Politika

Šole kljub pozivom šolnikov k odprtju do nadaljnjega ostajajo zaprte

Včeraj je vlada na redni seji sprejela nadaljnje ukrepe, med drugim tudi omejitve na področju šol in izobraževanja. Kljub pozivom šolnikov, ki so se na izrednem sestanku s predstavniki vlade pogovarjali o nujnosti odpiranja izobraževalnih ustanov, se je vlada odločila, da podaljšuje začasno zaprtje tovrstnih ustanov ter izobraževanje na daljavo, vsaj do 18. januarja. Tako ostajajo zaprte šole po vsej Sloveniji, tako tudi na Kočevskem in Ribniškem. Šole in ustanove, namenjene izobraževanju otrok s posebnimi potrebami, ostajajo odprte.

Podaljšujejo se tudi vsi obstoječi ukrepi, med njimi tudi zaprtje vrtca, ki je odprt le za nujne primere, zapirajo pa se tudi muzeji in galerije. V kolikor si še niste uspeli ogledati razstave o Zgodovini letalstva na Kočevskem, ki je postavljena v Pokrajinskem muzeju Kočevje, bo z ogledom potrebno še nekoliko počakati.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki