fbpx
E-UTRIP
Sanda Kalender B., lastnica salona Imperial – Tempelj lepote za dušo in telo. FOTO: Osebni arhiv.
Aktualno Narava & zdravje Zdravje

SK IMPERIAL: Sandin »mali raj na Zemlji«

33-letna Sanda Kalender B., Kočevka, mamica dveh sončkov, po poklicu pa medicinska sestra s številnimi izkušnjami v zdravstveni stroki, ki trenutno še študira kozmetiko se je z začetkom leta odločila pogumno stopiti na samostojno pot, zaživel je namreč Imeprial – Tempelj lepote za dušo in telo.

»Lahko rečem, da me je moja življenjska pot vodila do veliko preizkušenj na »lastni koži«, s katerimi se ogromno naučiš in pridobiš modrost, s katero lažje premaguješ težave na vseh področjih življenja – na področju zdravja, močnih bolečin, psihičnega in čustvenega stresa, anksioznosti, stanju brezupa in še mnogo drugih. Sama sem premagala svoje strahove, travme, omejitve uma in zdravstvene simptome,« pojasni Sanda, ki si želi, da bi tudi ostalim pomagala zaživeti bolj lahkotno.

Že samo ime Tempelj lepote za dušo in telo govori o tem, da so storitve za notranjo rast in moč ter zunanjo lepoto. »Jaz ga imenujem kar »mali raj na Zemlji«, saj gre za kotiček za sproščanje, osvoboditev in ozaveščanje, za priložnost, da postanete boljša verzija sebe.«

Sanda v svojem »raju« tako ponuja nameščanje atlasa 1. vratnega vretenca po Human Up metodi, Accsess bars, brisanje podzavestnih travm in uničujočih nezavednih programov, masaža, ličenje ter različne tehnike urejanja obrvi.

Atlas 1. vratnega vretenca … ?

»Atlas ali 1.vratno vretence se namešča s posebnim masažerjem. Je najbolj varna metoda, ki pomaga pri različnih težavah s hrbtenico, bolečinami v sklepih, po padcih in nesrečah, odrevenelosti rok in nog, glavobolih, vrtoglavicah, nespečnosti, slabši koncentraciji. To vretence je sila teže in je glavno vretence, po katerem se vsa vretenca krivijo, posledično celoten skelet in zmanjšan dotok krvi in živčnih impulzov po telesu,« za laike precej neznano področje pojasni Sanda in doda, da gre za metodo, ki je primerna tako za otroke kot odrasle. »Najmanjši otrok, na katerem sem izvajala metodo je bil star le mesec in pol, in sicer zato, ker je padel s previjalne mize. Najstarejši gospod pa je bil star 106 let,« še na primerih predstavi Sanda in dokaže, da je metoda res namenjena vsem – preventivno, da otroci rastejo in se razvijajo pravilno ter odraslim, da se vrnejo v »normalno« stanje.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki