fbpx
E-UTRIP
Featured Novice Občina Ribnica

Sadno drevo v zahvalo zdravstvenemu osebju

Direktor ZD Ribnica Andrej Lampe, ribniški župan Samo Pogorelc in direktor podjetja Gramal Gril Grosuplje Avgust Gril so na zelenici Zdravstvenega doma Ribnica zasadili sadno drevo, jablano, ki ga je v dar in zahvalo zdravstvenemu osebju za plemenito in požrtvovalno delo v teh zares težkih razmerah razglašene epidemije podarilo podjetje Gramat Gril.

»Ponosno sem se odločil za to, saj naše bele hale že več kot leto dni v nekakšnih izrednih razmerah izkazujejo izjemno sočutje do ljudi v skrbi za ohranitev njihovega zdravja. Jablana bo hkrati spominjala tudi na večstoletno skupno življenje sosedov, Kočevarjev in Slovencev. In tretjič, drevo je vzgajala moja pokojna žena Ana Zobec Gril, Adančeva iz bližnje Dolenje vasi pri Ribnici,« je dejal Avgust Gril.

»Tudi v času epidemiološke stiske smo s požrtvovalnostjo našega osebja večinoma ohranili vse zdravstvene storitve. Zagotovo nas bo ta jablana še naprej spodbujala k dobremu in požrtvovalnemu delu v korist pacientov,« so besede direktorja ZD Ribnica.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki