fbpx
E-UTRIP
Featured Glasba Kultura Ribnica

Rože za mamo – moje pesmi… moje življenje

Župnija Sodražica vabi na koncert Staneta Vidmarja, Rože za mamo moje pesmi…moje življenje, v nedeljo, 31. marca 2019, po sveti maši ob 10. uri v župnijsko cerkev svete Marije Magdalene v Sodražico.

Lepo vabljeni!

Svojim pesmim pravi izpovedi iz svojega življenja. Ne boji se pokazati solz. Vedno nosi klobuk. Je brez dlake na jeziku.

O svojih pesmih je Stane Vidmar nekoč dejal: »Vse pesmi so odraz mojega nenavadnega odraščanja, iskanja, raziskovanja intimnega sveta in življenja, v katerem se to odvija. Tako, kot sem se v življenju začel zavedati, da živim na drugačen način od ostalih, tako so se začele razvijati moje pesmi. V vseh besedilih so izpovedi mojih življenjskih izkušenj. Vsako izdano delo je odraz enega od obdobij mojega življenja. To so izpovedi preizkušenj, spoznanj, veselja, žalosti, zablod, krivic, kazni, oproščanja, priznanja… Vsaka moja izpovedna pesem torej zapira eno od obdobij neštetih dogodkov v mojem življenju, ki pa jih ne bo zmanjkalo.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki