fbpx
E-UTRIP
Aktualno Borilni športi Društva Foto & video Kočevje Novice Ribnica Šport

Reportaža Sibor Inotherm: državno prvenstvo v duo sistemu, Ribnica 2019

Šest slovenskih klubov je 9. 2. 2019 na državnem prvenstvu v v duo sistemu za vse kategorije v Športnem centru Ribnica v organizaciji ŠD Sibor. Na tekmovanju je nastopilo preko 130 tekmovalcev in 77 parov. Tekmovanje je štelo tudi za seštevek v slovenskem pokalu v duo sistemu 2019, kot druga tekma. Finale slovenskega pokala bo 9. 3. 2019 v Globokem.

Ekipa Sibor-Inotherm je osvojila 35 medalj, tekmovanja pa se je udeležilo 60 članov SIBORJA oz. 55 parov. V ekipni razvrstitvi je 1.mesto dosegel ŠK Sibor, tretje mesto pa ŠD Sibor. Čestitke vsem tekmovalcem in zahvala vsem ostalim za pomoč pri organizaciji. Po tekmovanju je potekalo tudi polaganje za višje ju-jitsu pasove, na katerem je bil uspešen tudi naš član Jernej Rajselj, ki je postal mojster ju-jitsa. Čestitke.

MEDNARODNI TURNIR KODOKAN OPEN 2019

Člana Sibor Inotherm Gal Košir in Andraž Žlindra sta se 9. 2. 2019 udeležila mednarodnega turnirja v ju-jitsu, ki je bil v Nemčiji – Kodokan Open 2019. Gal Košir in Andraž Žlindra sta na turnirju, ki se ga je udeležilo 300 tekmovalcev, tekmovala v duo sistemu in prepričljivo zmagala. Andraž pa je tekmoval tudi v ju-jitsu borbah in osvojil tretje mesto. Čestitke članoma za osvojeni medalji in trenerju Vitji Gričarju, ki ju je vodil na tekmi.

Elvis Podlogar, predsednik Siborja

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki