fbpx
E-UTRIP
FOTO: Klavdija Janež in Neža Lesar.
Featured Iz naših šol Novice

Prvošolčki v Sodražici so si pričarali praznično vzdušje

V torek, 6. 12. 2022, ob 17.00 so se učenci 1. a razreda vrnili v šolo, le da so tokrat prišli s svojimi starši. V učilnici jih je pričakala nekoliko drugačna postavitev miz, na njih pa veliko materiala za ustvarjanje. Dogovorili smo se, da bomo skupaj s starši okrasili našo učilnico.

S skupnimi močmi smo izdelali papirnate krogle za razredno smrečico, lučke za smrečico na steni, nekaj mamic pa je na veliko steno iz papirnatih snežink oblikovalo čudovito zimsko vilo z dolgo belo obleko. Izdelali smo tudi veliko pisanih božičnih in novoletnih voščilnic, ki jih bodo prvošolci lahko podarili svojim staršem, starim staršem ali prijateljem.

Med ustvarjanjem smo si lahko privoščili čaj z medom, za katerega so poskrbele kuharice, okrepčali pa z domačo jabolčno pito, medenjaki in piškoti. Najbrž smo se vsi strinjali, da je ura in pol takšnega druženja vsem hitro minila. Da imamo sedaj praznično okrašeno učilnico, gredo vse zahvale našim marljivim prvošolcem in njihovim staršem.

Neža Lesar in Klavdija Janež, učiteljici 1. a razreda

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki