E-UTRIP
Društva Featured Kočevje Nogomet Novice Ribnica Šport

Prvak zimske futsal lige je ekipa Kava Bar Peron

Že tretje leto zapored je v organizaciji vodstva ŠD Mozelj potekala rekreativna zimska futsal liga »Rekreacija Gaj«, ki se je pričela v začetku decembra in končala 16. februarja 2019.

Na letošnjem tekmovanju, ki se je odvijalo v športni dvorani OŠ Ob Rinži ob sobotnih popoldnevih, je sodelovalo sedem ekip in tako več kot sto udeležencev, ki so tekmovali po ligaškem sistemu s končnico play off štirih najbolje uvrščenih ekip iz predtekmovanja. Prvo mesto je osvojila ekipa Kava Bar Peron, drugo mesto je pripadalo ekipi Elza Mahovnik, tretje AS Zobni RTG Ribnica, četrti so bili HTT, peti Pizzeria Gajba, česta je bila ekipa Slaščičarna Medo, sedma pa ekipa Rekreacija Gaj.

Za najboljšega igralca letošnjega tekmovanja je bil izbran Siniša Kajiš iz ekipe Kava bar Peron, najboljši strelec zimske lige je Elmas Grošič iz ekipe AS Zobni RTG Ribnica, za najboljšega vratarja je bil izbran Dejan Češarek iz ekipe Elza Mahovnik Za najbolj fair play ekipo pa je bila izbrana ekipa Rekreacija Gaj – mladinska selekcija NK Kočevje, ki v celotnem tekmovanju ni prejela nobenega rumenega kartona. Vsem iskrene čestitke.

Številni ljubitelji dvoranskega nogometa so lahko tedensko uživali v mojstrovinah dvoranskega nogometa. V 27-ih tekmah so lahko videli kar 289 golov in številne dobre obrambe vratarjev. Kot je na zaključku razglasitve rezultatov povedal koordinator lige Miro Kuzma gre velika zahvala vsem podjetjem, ki so finančno podrli nastop ekip in s tem tudi omogočili športno preživljanje prostega časa v zimskem obdobju. Zahvala še posebej glavnemu pokrovitelju zimske lige Okrepčevalnici Rekreacija Gaj d.o.o in vodstvu ŠD Mozelj.

Vodstvo lige

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki