fbpx
E-UTRIP
Primož Bučan
Featured Novice Občina Ribnica

Primož Bučan odšel iz Ribnice, upravna enota izbira novega načelnika

Upravno enoto Ribnica je zadnjih sedem let vodil mag. Primož Bučan, ki je prejšnji ponedeljek odšel iz Ribnice. V Direktoratu za upravne notranje zadeve ministrstva za notranje zadeve je zasedel mesto namestnika generalnega direktorja.

»V življenju je že tako, da se marsikaj obrne ali zgodi kar čez noč. Tako se je tudi meni. Kandidiral sem na javnem natečaju in bil izbran v natečajnem postopku. Tako sem se podal novim izzivom naproti in se, če temu lahko rečem, poslovil od Ribnice. Čas, ki sem ga preživel v deželi suhe robe, je bil za mene v vseh pogledih izjemno koristen. Spoznal sem veliko dobrih ljudi, predvsem pa je bilo sodelovanje z občino in drugimi inštitucijami izjemno. Seveda tudi z moji sodelavci,« je Primož nanje še posebej ponosen. Do izbire novega načelnika upravne enote bo slednjo vodila Helena Grm Šerjak, že dvajset let zaposlena na UE Ribnica.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki