fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Gospodarstvo & Politika PR

Po Evropi je odmevala Inothermova odličnost

Pri podjetju Inotherm, domačem proizvajalcu aluminijastih vrat in vodilnemu na tem področju v Evropi, so letošnjo pomlad preživeli v znamenju novih poznanstev, sklepanja novih partnerstev in širjenja na nove trge. Njihova strategija je vključevala obsežno udeležbo na različnih evropskih sejmih, kjer so iskali nove poslovne partnerje in jih prepričali s predstavitvijo svojih izdelkov in inovacij.

Sejemska turneja po Evropi

Inotherm je sejemsko pomlad začel z obiskom najpomembnejšega gradbenega sejma v Nürnbergu v Nemčiji. Ta dogodek, ključen za industrijo, je ponudil priložnost za predstavitev številnih novosti. Obiskovalci so z navdušenjem sprejeli Inothermove povsem slovenske inovacije, kar se je odražalo tudi v odličnem obisku njihovega razstavnega prostora.

Poleg Nürnberga so se udeležili še 12 sejmov v Nemčiji, Avstriji, Švici, Sloveniji in Italiji.Sejmi v mestih, kot so Stuttgart, Basel, Tulln, Innsbruck, Oberwart, Salzburg, Celovec, Ljubljana, Wels in Rim, so bili prizorišča, kjer je Inotherm zablestel s svojimi vrhunskimi izdelki in  tehnično dovršenostjo.

Inotherm se aktivno širi tudi v vzhodnoevropski trg, zato se bo junija udeležil še sejma v Bukarešti. Kombinacija vrhunskega izdelka in konkurenčne cene je pravi odgovor na rastoče povpraševanje v tej regiji.

Kronanje sezonskega uspeha v Frankfurtu

Vrhunec nadvse aktivne pomladi je bil četrti hišni sejem v Frankfurtu, ki je potekal na izjemni lokaciji v prostorih Area 3. Petdnevni dogodek je združil obstoječe in potencialne partnerje iz štirih držav ter jim ponudil poglobljen vpogled v Inothermov prodajni program, novosti in tehnične inovacije.

Dogodek, ki se je odvijal na 700 m2 površine, je navdušil več kot 300 obiskovalcev iz 140 podjetij.

Predstavitev novega koncepta popolnih vrat, ki vključujejo celovite rešitve vhoda z vsemi dodatki, je bila spet ena od ključnih točk zanimanja. Poseben poudarek so tokrat namenili tudi modelom z letvami, novim odtenkom v zemeljskih tonih, vedno širšemu naboru dodatkov za osvetlitev vhoda ter med uporabniki še posebej priljubljenemu pametnemu odpiranju.

Inotherm je sledil tudi svetovnim trendom večjih dimenzij vrat in predstavil nove maksimalne dimenzije enokrilnih vrat, ki zdaj segajo do širine 140 cm in višine 295 cm. Poleg tega so si obiskovalci lahko ogledali tudi povsem nova, izjemno elegantna, pet metrov visoka vrata.

Nikoli ne pozabijo na prijaznost in nasmeh

Poleg strokovnih predstavitev in tehničnih šolanj je bil hišni sejem v Frankfurtu tudi priložnost za sproščeno druženje ob kosilu.Takšna neformalna srečanja krepijo prijateljske vezi, ki jih pri Inothermu še kako cenijo, in ustvarjajo priložnosti za boljše razumevanje potreb partnerjev in uporabnikov.

Inotherm je s svojo samozavestno vseevropsko sejemsko prisotnostjo to pomlad pokazal, da je na pravi poti k širitvi svojega vpliva na evropskem trgu aluminijastih vrat. Njihova zavezanost kakovosti, inovacijam in odličnosti se neposredno odraža v uspehu na tovrstnih srečanjih s poslovnimi partnerji ter navdušenju obiskovalcev nad njihovimi izdelki. Na temeljih letošnjih sejmov Inotherm zajema zalet za nadaljnje prilagoditve trgu in za izboljšave, s katerimi si bodo še okrepili svoj položaj na tržišču.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki