fbpx
E-UTRIP
Featured Igre Narava Narava & zdravje Novice Občina PR Starševstvo

Obogatena resničnost na gradu Kostel

Grad Kostel je od sredine maja odprt za obiskovalce vse dneve v tednu in kljub nagajivemu majskemu vremenu smo lahko že zadovoljni z obiskom. Še bolj nas veseli, da goste navdušuje naša ponudba.

Med novimi produkti je tudi virtualno vodenje po grajskem kompleksu z obogateno resničnostjo. Prednost tega produkta je v tem, da ga lahko preizkusite od kjer koli, seveda pa je doživetje najlepše in najbolj pristno prav na gradu samem.

Informacije: 031 411 668

Naš namig za hedoniste?

Vi izberete, kam vam namestimo udoben ležalnik, degustirate kavico, ledeni čaj ali craft pivo, medtem ko pregledujete grajski kompleks s pomočjo naše nove telefonske aplikacije. Grofovsko, kajneda?

Aplikacija je interaktivna, poučna in zabavna. Vaš izziv je pregnati porednega Mikulovega vraga – saj veste, legenda pravi, da njegovemu trškemu gospodarju to nikakor ni uspelo… A tudi vi se morate potruditi in pravilno rešiti naloge, povezane s kočevskimi pragozdovi, kostelsko hišo, grajskim kompleksom in krošnjarsko igro fiks-niks.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki