fbpx
E-UTRIP
Aktualno Nogomet Šport

Novičke in dogodki iz NK Ribnica

NK Ribnica organizator futsal turnirja selekcij U9, 22. december 2018, ŠC Ribnica

V soboto, 22. decembra 2018, je v ŠC Ribnica potekal 3. turnir lige U9 pod okriljem Medobčinske nogometne zveze Ljubljana. Na turnirju, ki se je pričel ob 12. uri, je sodelovalo 8 ekip. Ekipa fantov NK Ribnica je odigrala dve tekmi in navdušila gledalce z lepim futsalom.

Napovednik naslednjih turnirjev selekcije U9 pod okriljem MNZ:

  • nedelja, 27. januar 2018, ŠC Ribnica

  • sobota, 9. februar 2019, Športna dvorana Kočevje

  • sobota, 9. marec 2019, športna dvorana OŠ Velike Lašče

NK Ribnica U9

NK Ribnica U13 na novoletnem futsal turnirju FC Bronx Škofije 2018 zasedel odlično 2. mesto

23. decembra 2018, tik pred božičem, je v Športni dvorani Burja potekal 20. Festival malega nogometa. NK Ribnica se je v okviru festivala udeležil FUTSAL turnirja selekcij U13, kjer je nastopilo 18 ekip.

Prvo tekmo je ekipa NK Ribnice igrala proti domačinom, ekipi Hoti’s Style. Tekma je bila borbena in napeta do zadnje sekunde in se je končala neodločeno. Sledili so penali, ki so se končali v korist NK Ribnica  3:2. Drugo tekmo proti FC Kopru je ekipa NK Ribnica zmagala z 2:1. Tudi tretjo tekmo, proti Piranu, je NK Ribnica prepričljivo dobil s končnim rezultatom 4:0. Sledila je polfinalna tekma med NK Ribnica in Anti d.o.o., z izidom 2 – 0.

V finalni tekmi sta se med seboj pomerili ekipi NK Ribnica in Hoti’s Style; tokrat je bila sreča na strani Hoti’s Styla, ki je zasedel 1. mesto mesto na turnirju. Ekipa NK Ribnica je zasedla odlično 2. mesto, za najboljšo igralko turnirja pa je bila izbrana Naja Poje Mihelič, ki je gledalce navdušila z odlično in borbeno igro. Prvič v 20ih letih festivala je bilo za naj igralca turnirja imenovano dekle! Naja, čestitke in še naprej tako borbeno!

Ekipa U13
Ekipa U13

NK Ribnica organizator FUTSAL TURNIRJA selekcij U11, 5. januar 2019, ŠC Ribnica

Pestro januarsko dogajanje se je v klubu začelo že takoj po novoletnih praznikih in sicer z organizacijo FUTSAL turnirja selekcije U11, ki je bil 5. januarja 2019 v ŠC Ribnica. V okviru turnirja je potekal tudi bogat srečelov z lepimi in praktičnimi nagradami. Vsi nagrajenci so bili o nagradah že obveščeni.

Zahvljujemo se vsem podjetjem, ki so omogočila srečelov: Hotel Kovač Osilnica, Hotel Lovec Bled, Stadionshop, e-Študentski servis, Philips, Tiskarna P&G d.o.o., Inter-Adaks, d.o.o., Triglav d.d., Fipis d.o.o., Frizerski salon Snežana Jecelj s.p., Megadom d.o.o.

NK Ribnica, selekcija U11 je imela v sklopu turnirja dve tekmi: prvo proti ekipi iz Velikih Lašč in drugo proti Kočevju Modri. Obe tekmi je uspešno odigrala.

Napovednik naslednjih turnirjev selekcije U11 pod okriljem MNZ:

  • nedelja, 20. januar 2019, Športna dvorana Kočevje

  • nedelja, 3. februar 2019, Športna dvorana OŠ Velike Lašče

  • nedelja, 17. februar 2019, Športna dvorana OŠ Velike Lašče

NK Ribnica organizator državnega prvenstva U13, 12. januar 2019, ŠC Ribnica

V soboto, 12. januarja 2019, se je v ŠC Ribnica odvijal 8. krog državnega prvenstva v futsalu selekcij U13. NK Ribnica ima v prvenstvu dve ekipi: NK Ribnica A in NK Ribnica B. Ekipa A letošnjo sezono zastopa barve NK Ribnica že drugo leto, medtem ko je ekipa B letos prvič v ligi U13, saj so tudi otroci mlajši, nekateri igrajo še v ligi U11. Obe ekipi sta uspešni in borbeni.

Napovednik naslednjih krogov državnega prvenstva U13:

  • sobota, 9. februar 2019, Športna dvorana Škofijske gimnazije Ljubljana, 11. krog

  • sobota, 16. februar 2019, Športna dvorana Sodražica, 12. krog

Najmlajša selekcija NK Ribnice

Naša najmlajša selekcija otrok trenira dvakrat tedensko v ŠC Ribnica. Napredek v gibanju in tudi obvladovanju žoge je iz tedna v teden večji. Otroci osvajajo koordinacijsko lestev, motorično gibanje in, seveda, futsal. Skupina otrok je prijetna, razigrana in motivirana! Trener David skrbi, da so treningi zanimivi in pestri, otroci pa, da so treningi tudi veseli in navihani.

Najmlajši člani NK Ribnica

FUTSAL turnir za članice in mlajše, 13. januar 2019, Medvode

V nedeljo, 13. januarja 2019 je v Športni dvorani Medvode potekal futsal turnir za članice in mlajše v organizaciji NK Medvode. Naša vratarka in po potrebi tudi igralka, Veronika Rovan, se je za NK Krim udeležila turnirja U15. Selekcija U15 je bila najmlajša prijavljena ekipa na turnirju, saj je bil med igralkami starostni razpon tudi 10 let. Prva tekma proti NK Medvode se je končala z zmago NK Krim U15 in sicer 1:0, 2. tekma proti NK Krim Rumene se je končala neodločeno 1:1, Veronika je izenačila rezultat. V 3. tekmi so Krimovke U15 premagale 1 -0 Termit Moravče in se tako prebile do četrtfinala. V četrtfinalni tekmi proti Krim članicam so U15 dosegle rezultat 1:1, čemur so sledili prosti streli, kjer je Veronika z obrambo 2 strelov popeljala ekipo v polfinale. Polfinale med Krim U15 in Mladi Stvori se je končal z 2-0, najmlajše udeleženke turnirja Krim U15 pa so povsem nepričakovano, a upravičeno prišle v finale turnirja! V finalni tekmi so U15 s članicami Krim Oranžne ostale neporažene, zato so sledili prosti streli. Na koncu so dekleta Krim U15 osvojile zasluženo 2. mesto. Čestitke vsem dekletom Krim U15 za prikazano igro, borbenost in vztrajnost.

Za najboljšo vratarko turnirja je bila izbrana Veronika Rovan, članica NK Ribnica in igralka in vratarka v selekciji U13. Čestitke za izjemen uspeh in uspešno športno pot še naprej.

Ekipa učenk OŠ Ribnica ponovno področne prvakinje v dvoranskem nogometu

Na OŠ Ig je v ponedeljek, 14.1., potekalo šolsko področno tekmovanje v futsalu za učenke letnik 2004 in mlajše. Tekmovanja se je tudi letos udeležila ekipa deklet OŠ Ribnica. Dekleta so ubranila naslov prvakinj na področnem tekmovanju in se kot področne prvakinje uvrstile v nadaljevanje tekmovanja med najboljše dekliške šolske ekipe v futsalu! V šolski ekipi igrajo tudi igralke NK Ribnica: Iza, Klara, Naja, Nika, Veronika. Čestitamo vsem našim članicam ter dekletom iz šolske ekipe in njihovemu mentorju, prof. Alešu Puglju in držimo pesti v nadaljevanju tekmovanja.

NK Ribnica

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki