fbpx
E-UTRIP
Featured Gospodarstvo Kočevje Novice

Nova objekta Kočevske rezidence bosta kmalu zaživela

Na obrobju Kočevja sta v sklopu Kočevske rezidence zrasla dva stanovanjska bloka, ki s svojo mogočnostjo ob prihodu v Kočevju pozdravijo vsakega obiskovalca. Kot je razvidno gredo dela na obeh objektih proti koncu. Kdaj bodo torej dokončana še zadnja dela in bo posledično možna že težko pričakovana vselitev vseh bodočih podnajemnikov?

Iz Stanovanjskega sklada Republike Slovenije razkrivajo, da izgradnja stanovanj v objektu A in objektu B Kočevska rezidenca v Kočevju poteka skladno s terminskim planom. Predviden rok dokončanja je junij 2021.

Kdaj bodo sprejemali prijave podnajemnikov?

Stanovanjski sklad RS bo stanovanja ponudil v stroškovni najem zainteresiranim najemnikom preko javnega razpisa takoj, ko bodo vzpostavljeni vsi potrebni pogoji za objavo razpisa oziroma bodo pridobljena vsa potrebna dovoljenja in bodo stanovanja prevzeta s strani Stanovanjskega sklada RS.  Prednost pri najemu bodo imele na podlagi javnega razpisa mlade družine, družine z osnovnošolskimi otroki, družine, mladi in nato vsi ostali, sporočajo.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki