fbpx
E-UTRIP
Aktualno Novice Občina Politika Ribnica

Naši v Ljubljani: Namesto Franca, Aleš

Aleš Mihelič je bil pred dnevi imenovan za državnega sekretarja na Ministrstvu za infrastrukturo, ki ga bo v Janševi vladi vodila stranka Nova Slovenija, krščanski demokrati. »Lepo priznanje! Aleš, sedaj je napočil čas, da se kaj spremeni na naši cesti proti Ljubljani! Pravilna izbira! Mladim je treba dati priložnost,” so številne čestitke Alešu na novi poti. Kljub novi funkciji Aleš vztraja na mestu podžupana.

V stranki mu je bilo po zadnjih volitvah zaupano vodenje gospodarskega kluba, in sicer z izkušnjami, ki si jih je nabiral v nekaterih podjetjih, v zadnjem času tudi kot podjetnik visokih tehnologij. “Mesto državnega sekretarja sem sprejel kot izziv, ki mu bom kos, in ne kar tako, zgolj zaradi strankarskega ključa,” je dejal Aleš, ki kot ribniški podžupan v poldrugem letu skrbi predvsem za možnost vzpostavitve dializnega centra v Ribnici.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki