fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Zanimivosti & Zabava

Naši Inšpektorji navdušili na natečaju za neuveljavljene glasbene skupine

S koncertom Vlada Kreslina z Malimi bogovi se je v petek pred Citycentrom Celje zaključil 14. glasbeni natečaj za neuveljavljene glasbene skupine Cityband 2024. Letošnji zmagovalni skupini, Delta Riff, ki je zmagala po izboru strokovne komisije, in Inšpektorji, ki so slavili po izboru poslušalcev, sta nastopili kot predskupini.

Zasedba Inšpektorji, ki jo sestavljajo člani iz Kočevja in Ribnice, je prejela tudi denarno nagrado. “Takšno priznanje pomeni spodbudo za nadaljnje ustvarjanje glasbe in igranje. Na ta način se bomo še naprej nadgrajevali,” je povedal David Lužar, član skupine Inšpektorji.

Skupina ustvarja že štiri leta. Publika jih pozna po odlični izvedbi pesmi iz nekdanje skupne države, slovenskih popevk in drugih uspešnic. Večinoma so nastopali po zasebnih zabavah, tokrat pa so se opogumili in prijavili na svoje prvo tekmovanje, kjer so prejeli najpomembnejšo potrditev – potrditev občinstva.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki