fbpx
E-UTRIP
Tudi to je ena izmed nepopravljivih Covid škod.
Featured Iz naših šol Novice

Maturantje tudi danes brez prave maturantske parade

Maturanti in maturantke Gimnazije in srednje šole Kočevje bi se danes, 21. maja 2021 »morali« pred polnimi pločniki staršev, sorodnikov in prijateljev v centru mesta ponosno posloviti od srednješolskih dni in z ulično plesno povorko pozdraviti najdaljše počitnice v življenju pred oktobrskimi fakultetnimi obveznostmi.

Pa se tudi letos, kot že lani, to žal ni zgodilo. In to, da se ne moreš poveseliti in na nek način tudi posloviti od enega najpomembnejših življenjskih obdobij (kar srednja šola definitivno je) z enim od najpomembnejših življenjskih trenutkov (maturantska povorka) definitivno boli. In tako tudi letošnja generacija maturantov odhaja z grenkim priokusom in z občutkom prikrajšanosti, »okradenosti« in neizživetosti veselja ob še enem končanem poglavju.

…še ena izmed nepopravljivih Covid škod…

Pa vendar, kočevski maturanti in maturantke so se danes znašli »po svoje« in ustvarili pravo malo praznovanje na zelenici tukajšnje gimnazije. Prišel jih je pozdravit tudi kočevski župan, ki jim je čestital in jim zaželel vse lepo na nadaljnji življenjski poti.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki