fbpx
E-UTRIP
Lynx pro (adventure) center.
Aktualno Dobro je vedeti Kočevje Zanimivosti & Zabava

LYNX PRO (ADVENTURE): Svetovno znan center odličnosti ZA VSE!

V LYNX PRO centru odličnosti so dobrodošli vsi – tako tisti, ki si želite adrenalina in zabave, kot tudi tisti, ki za svoje delo potrebujete specialistična taktična znanja.

 • Že več kot 10 let – najprej kot IBA varnostna akademija, danes pa kot LYNX center odličnosti.
 • IBS Skupina d.o.o. ima licence za izvajanje različnih usposabljanj. Med drugim dovoljenje Ministrstva za notranje zadeve za izvajanje usposabljanj varnega rokovanja s strelnim orožjem.
 • LYNX center ponuja tudi usposabljanja s taktiko posebnih sil, kot so CQB, taktika ostrostrelcev, bojna medicina, bojno preživetje, padalstvo…
 • V preteklosti so uspešno izvedli tudi večmesečna usposabljanja za različne vladne in nevladne organizacije – tudi za specialne sile nekaterih afriških držav.
 • Poleg usposabljanj vam priskrbijo tudi vso potrebno taktično in drugo opremo.

Od profesionalcev in certifikatov k “navadnim” ljudem

“Z izobraževanjem oziroma s tečaji za profesionalce se ukvarjamo že od leta 2001, kar kmalu pa se je izkazalo, da bi tečaje oziroma tovrstne aktivnosti radi opravljali tudi »laiki« oziroma drugi ljudje, v smislu teambuildingov oziroma za zabavo. Zato se je v zadnjih treh letih prvotnemu programu Lynx pro pridružil še Lynx pro adventure.

Prvi inštruktorji za nacionalno poklicno kvalifikacijo telesni stražar!

LYNX PRO: ZA PROFESIONALCE, LYNX PRO ADVENTURE: ZA UŽITEK

Tečaji oziroma paketi aktivnosti in teambuildingi, ki jih – seveda, prilagojene »laikom« oziroma širši javnosti – oblikuje z znanjem podkovana ekipa Lynx pro. Tako se lahko civili oziroma ljudje, ki se profesionalno ne ukvarjajo s tovrstnimi stvarmi, preizkusijo in predvsem obogatijo svoja znanja in samozavest na različnih področjih.

Teambuilding kot se zagre!

 • Preživetje v naravi
 • Taktično streljanje
 • Potapljanje
 • Vrvne tehnike
 • Orientacija v naravi
 • Samoobrambne veščine
 • Padalstvo
 • Taktične veščine
 • Simunition

Odlična počitniška aktivnost za otroke!

Organizirajo tudi otrokom prilagojen program, kjer telefoni, računalniki in druga tehnologija ne pridejo vpoštev. Vrnejo se nazaj – k bistvu življenja, k naravi. Skozi različne zanimive aktivnosti se naučijo denimo zakuriti ogenj, zamesiti in speči kruh, konzervirati meso, pridobiti čisto vodo, narediti bivak… skratka, naučijo se včasih temeljne veščine, ki jim lahko v življenju pridejo še kako prav. »In prav vsi se po nekaj dneh vrnejo čisto navdušeni, svojo vnemo in željo po raziskovanju gozda in narave pa prenesejo tudi na svojo družino,« zadovoljstvo otrok opiše Debartoli.

V prihodnjem letu načrtujejo kar 7 večdnevnih taborov za otroke, saj je zanimanje vedno večje.

Dalibor Debartoli: direktor usposabljanj

Dalibor Debartoli, direktor usposabljanj pri LYNX PRO.

Leta 1993 je uspešno zaključil šolanje v takratni Kadetski šoli za policiste v Tacnu. Med službovanjem v policiji je deloval v naslednjih policijskih enotah: Zaščitna policijska enota, Generalna policijska uprava, Sektor za posebne naloge, Enota za organizirani kriminal, na policijski postaji Ribnica in Kočevje in nazadnje v Uradu za varnost in zaščito, kot vodja preventivnega oddelka.

Deloval je tudi kot podvodni diverzant v specialni enoti – 1. specialna brigada MORiS. 2002 je diplomiral na Policijski Akademiji. Novembra 2007 je prevzel funkcijo direktorja v varnostni družbi IBS Varovanje d.o.o.

Je specialist za vrvne tehnike, inštruktor potapljanja, član jamarske reševalne službe, član državne enote tehničnih potapljačev, streljanje, je inštruktor SIMUNITION, mojster borilnih veščin (5. dan v jujutsu) itd.

Prejemniki certifikata Zeleni ključ – GREEN KEY…

Certifikat Zeleni ključ je vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji. Ta prestižni okoljski znak pomeni zavezanost podjetij, da v certificiranih obratih spoštujejo stroge kriterije, ki jih je določila Mednarodna fundacija za okoljsko vzgojo FEE.

Okoljski znak Zeleni ključ zagotavlja vsem gostom, da z izbiro certificiranega turističnega obrata neposredno pripomorejo k varovanju okolja. Obrati vzdržujejo visoke okoljske standarde s pomočjo stroge dokumentacije in pogostih kontrolnih pregledov.

V Mozlju zbirajo deževnico, električno energijo proizvajajo s pomočjo kolektorjev oziroma sončne energije, ločujejo odpadke in organizirajo akcije pobiranja smeti…

IN CERTIFIKATA SLOVENIAN GREEN ATRACTION!

01 54 65 065
040 718 550
info@lynx-proadventure.com

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki