E-UTRIP
Društva Featured Humor Kočevje Kultura Novice Umetnost Zanimivosti In zabava

Komedija Matjaža Javšnika STRIPTIZ: petek, 14. junij ob 20.00 na kostelskem gradu

Matjaž Javšnik se poslavlja s komedijo Striptiz. Ne zamudite še ene od zadnjih priložnosti za ogled komedije, ki jo je videlo že več kot 100.000 gledalcev in se še zadnjič do solz nasmejte Matjažu v njegovi predstavi Striptiz!

Na odru ne bo razgalil le sebe, temveč tudi vas – pravzaprav kar celotno Slovenijo. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe – politike. Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu.

Vstopnice lahko kupite preko portala mojekarte.si, v TIC-u Kostel in na blagajni KCK Kočevje ter uro pred predstavo na blagajni gradu Kostel.
Vstopnina: 13 €

Organizator: Zavod za kulturo in turizem Kostel

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki