fbpx
E-UTRIP
Brez kategorije Aktualno Novice Politika

Kočevje in Ribnica: Kdo kandidira in s kakšnim programom?

Med tem, ko so oči svetovne javnosti uprte v razmere med Ukrajino in Rusijo, se pri nas odvija boj za prevlado na političnem parketu.

24. aprila nas namreč čakajo volitve. Še pred tem praznikom demokracije nas nagovarjajo znani in manj znani obrazi politike. Tudi v našem uredništvu smo kar nekaj strani namenili politiki. Vsem strankam smo brezplačno namenili prostor, da predstavijo svoje programe in kaj konkretno bi naredili za naše konce, vse to z namenom, da bo vaša odločitev morda lažja.

Slovenci prepogosto volimo proti nekomu in ne za nekoga, preberite si programe, spremljajte soočanja. In oddajte svoj glas, pa če bo še tako sončna nedelja in vas bo vleklo na izlet. Pa če bo še takšno deževje in se vam ne bo dalo nikamor.

Čeprav se zdi, da glas posameznika ne more spremeniti ničesar, temu ni tako – še posebej, če preveč ljudi razmišlja na ta način.

Če smo april začeli s smehom, ga ne končajmo s slabo šalo.

KOČEVJE

RIBNICA

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki