fbpx
E-UTRIP
Foto: policija.si
Featured Kronika Novice

Kočevca po ponesrečenem ropu zbežala, ujeli so ju pri Trojanah

V četrtek, 1. aprila dopoldne so bili policisti obveščeni o drzni tatvini v Šmartnem v Tuhinju, od koder je starejša ženska hotela iz stanovanjske hiše ukrasti gotovino in zbežati skupaj s 53-letnikom, ki jo je čakal pri vozilu blizu hiše. Od kod sta osumljenca? Iz Kočevja.

V četrtek, 1. 4. 2021, okoli 11. ure smo bili obveščeni, da je v Šmartnem v Tuhinju ženska vstopila v stanovanjsko hišo in jo preiskala, pri tem pa so jo zalotile tri stanovalke. Osumljenka je hotela s kraja zbežati skupaj z gotovino, ki jo je našla v hiši, vendar so ji stanovalke med prerivanjem uspele gotovino odvzeti. Osumljenka je zbežala s kraja in prisedla v osebno vozilo pri katerem jo je čakal moški, ki je med begom tudi grozil oškodovankam, da naj se umaknejo. Oba osumljena sta se nato s kraja odpeljala.

Oškodovanka je policistom sporočila tudi registrsko številko vozila, ki so ga policisti kmalu za tem izsledili na območju Trojan. Policisti so 70-letni osumljenki iz območja Kočevja in 53-letnemu osumljencu iz območja Kočevja odvzeli prostost, ter ju v petek privedli k preiskovalnemu sodniku,
ki je zanju odredil pripor. Oba osumljena sta bila s strani policije že večkrat obravnavana zaradi premoženjskih kaznivih dejanj.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki