E-UTRIP
Featured PR

Kip Kop: Vsa garažna vrata na enem mestu

Enostavna, varna in praktična so sekcijska avtomatska garažna vrata, ki jih lahko zaradi prilagodljivega delovanja namestite v skoraj vse oblike garažnih odprtin, hkrati zaradi navpičnega zapiranja in odpiranja ne zasedejo prostora pred garažno odprtino in za njo.

Podjetje Kip Kop ponuja veliko akcijo sekcijskih garažnih vrat z dobavo in vgraditvijo po vsej Sloveniji, tudi z brezplačno izmero in svetovanjem pred nakupom.

Sekcijska garažna vrata so še zlasti uporabna za kratke dovozne poti ali garaže pred pohodnimi potmi (denimo ob pločniku), v notranjosti garaže pa ne jemljejo prostora, zato niso ovira za večja in višja vozila. Idealna so za garaže, ki se ne uporabljajo samo za vozila, izolirana sekcijska vrata pa odlikuje tudi visoka sposobnost tesnjenja, zato v prostoru ohranjajo notranjo temperaturo, garažo pa ščitijo pred prahom, listjem in dežjem.

Vrata Kiplift je mogoče upravljati ročno ali daljinsko. So tiha, sistem vzmetenja pa zagotavlja gladko delovanje in je posebno uporaben za vrata večjih dimenzij. Zasnova vrat tudi preprečuje ukleščenje in morebitne poškodbe.

Sekcijska vrata Kiplift so izdelana iz panelnih plošč iz dvojnega galvaniziranega jekla, ki jih za podjetje Kip Kop dobavlja švicarski proizvajalec Tecsedo. Trdnost plošč omogoča širok nabor dimenzij vrat. Plošče so dvojno oplaščene in z izolacijskim jedrom, na zunanji strani pa so prekrite z vzorcem po izboru kupca. Kip Kop namreč strankam ponuja tudi digitalni tisk vzorcev za vrata: od imitacij naravnega lesa, betona, pločevine do kakršnih koli slik, fotografij, logotipov ali drugih poljubnih vzorcev po izboru naročnika.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki