fbpx
E-UTRIP
Pomoli so bili včeraj za javnost zaprti.
Aktualno Kočevje Novice Občina Zanimivosti & Zabava

Kaj se dogaja na Kočevskem jezeru?

Zadnje dni lahko ob čudovitem Kočevskem oziroma Rudniškem jezeru opažamo veliko število tovornjakov, kombijev, avtomobilov in drugih prevoznih sredstev ter obsežno skupino (Kočevcem “neznanih”) ljudi, ki se skozi cel dan ukvarja s postavljanjem scen in drugimi organizacijskimi izzivi snemalnih ekip.

Gibanje oziroma kopanje pri pomolih in na glavni plaži je zato včasih za krajši čas prepovedano, no včeraj pa je bil del s pomoli praktično zaprt za obiskovalce.

Za kaj gre?

Slišali smo že kar nekaj govoric. Nekateri pravijo, da gre za snemanje reklame ene izmed zavarovalnic, kar je verjetno malo resnično, saj snemanje poteka že več dni, ekipa pa je z mnogimi različnimi scenami oziroma rekviziti verjetno že kar konkretno presegla povprečen čas snemanja reklame. Gospodična na glavni plaži nam je dejala, da pravijo, da gre za snemanje nekega ameriškega filma, kar bi – glede na to, da je celotna ekipa slovenska – prav tako težko verjeli. Včeraj zvečer pa nam je eden izmed članov ekipe povedal, da naj bi šlo za snemanje nadaljevanja filma Poletje v školjki, celo s prvotno zasedbo igralcev izpred 36-ih let. Ampak… je to mogoče?

Za informacije smo prosili tudi Občino Kočevje, odgovor še pričakujemo.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki