E-UTRIP
Featured Glasba Kultura Ribnica Zanimivosti In zabava

Jutri na grajskem odru v Ribnici: Nina Pušlar!

Po izjemnem prvem Grajskem večeru, ko je več kot navdušil legendarni New Swing Quartet, ta petek, 12. julija, v Ribnici na grajskem odru, gostimo priljubljeno NINO PUŠLAR.

Nina te dni na turneji po slovenskih gradovih z bandom uveljavljenih, prekaljenih glasbenikov predstavlja novo pesem “Svet na dlani”. “Pridi bližje, prisluhni mi, da povem ti, kar me teži, res iskreno in brez laži…” vabi v svoji novi pesmi Nina Pušlar, ki še vedno jadra na krilih zadnjega hita “Za naju”, a je že komaj čakala, da javnosti predstavi svežo pesem. Teh se je v zadnjem času nabralo ogromno, saj je posnela šesti album, ki ga napoveduje tudi ta omenjeni napev.

»Skladba Svet na dlani govori o vsakem izmed nas, saj imamo življenje v svojih rokah, zato da se mu prepustimo in ga živimo s polnimi pljuči. Vedno lahko izbiramo in vse je mogoče. Vse se da! Ne obstaja: Ne zmorem oz. nisem sposoben. Si, ker si nekaj posebnega, točno tak kakršen si in v vsakemu izmed nas se skriva diamant. Ne spreminjaj se in ne dovoli, da te drugi spreminjajo. To je bil navdih nove pesmi, zato: “Naj te nič ne ustavi, svet imaš na dlani!” pravi nasmejana 30-letnica, ki je pred ustvarjanjem novega albuma odprla novo poglavje na svoji glasbeni poti.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki