fbpx
E-UTRIP
Aktualno Glasba Kočevje Kultura Novice Občina

Javni poziv za zbiranje predlogov za sofinanciranje novega koncepta in vsebine turističnih glasbenih prireditev “Poletje na kočevskih terasah 2020”

Namen javnega poziva je zbiranje predlogov za sofinanciranje novega koncepta in vsebine turističnih glasbenih prireditev, ki se bo v letu 2020 iz mestne ploščadi preselil na terase gostinskih lokalov. Cilj javnega poziva je razširiti turistično zabavne dogodke v poletnem času na celotno občino, na več manjših lokacij, s čimer želimo tudi zmanjšati možnost zbiranja večjega števila ljudi zaradi ukrepov preprečevanja širjenja okužbe Covid-19.

Končni cilj javnega poziva je na območju celotne občine Kočevje domačinom in turistom ponuditi raznovrstno ponudbo glasbenih dogodkov na več različnih lokacijah in lokalne ponudnike gostinskih storitev spodbuditi k izvedbi dogodkov.

V okviru razpisnih pogojev je vsebinsko pomembno, da se turistično glasbene prireditve dogajajo v času od 26. 6. 2020 do 12. 9. 2020.
Sredstva se bodo dodelila prijaviteljem, ki bodo izpolnjevali razpisne pogoje, v višini 1.000,00 € za posameznega prijavitelja.

Za svetovanje glede organizacije dogodkov ter pomoč pri pridobivanju kontaktov glasbenikov in glasbenih skupin se prijavitelji lahko obrnejo na Javni zavod za turizem in kulturo Kočevje, preko e-naslova info@kck.si ali po telefonu na št. 041 798 631 (Sašo Koprivec).

Občina Kočevje

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki