fbpx
E-UTRIP
VIR: Gasilska enota Ribnica.
Izpostavljeno Aktualno Kronika

Huda prometna nesreča, poškodovanih več oseb

Danes, nekaj minut po 15. uri, je na regionalni cesti Ribnica–Kočevje v kraju Dolenja vas prišlo do hude prometne nesreče. Osebno vozilo je iz neznanega razloga zletelo s ceste in silovito trčilo v podporni zid. Pri tem se je huje poškodovalo več oseb. Ena oseba je ostala ukleščena v vozilu. Gasilci so zavarovali mesto nesreče, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo ter pomagali reševalcem pri oskrbi vseh poškodovanih.

Služba NMP se je odločila za transport s helikopterjem, zato sta na mesto nesreče priletela kar dva helikopterja Slovenske vojske (en iz Brnika, drugi pa iz Maribora), ki sta v UKC Ljubljana prepeljala tri poškodovane, eno osebo pa je odpeljalo reševalno vozilo.

VIR: Gasilska enota Ribnica.

Gasilci so zavarovali oba mesta pristanka helikopterja in prenesli vse poškodovane do helikopterjev oziroma reševalnega vozila. Na mestu nesreče so poleg gasilcev posredovali še reševalci iz Ribnice in Kočevja ter ribniški policisti.

VIR: Gasilska enota Ribnica

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki