fbpx
E-UTRIP
Levo Boris Fink, poleg njega Levč in Boštjan.
Aktualno Črna kronika Kronika Ribnica

Danes ponoči se je veliko prezgodaj poslovil Boris Fink

Kot strela z jasnega je danes zjutraj med znanci, prijatelji in sodelavci udarila novica, da je ponoči nenadoma, v 48. letu, odšel Boris Fink.

Prijazen, humorno obdarjen in v komunikaciji umirjen Ribničan, ki se je v mladosti – tako kot večina njegovih vrstnikov – podil za rokometno žogo, kasneje je šel med rokometne sodnike, svoj čas pa je bil nepogrešljiv član satirične zasedbe ADB teater, ki je pred dvajsetimi leti z odrskimi uprizoritvami časa, v katerem živimo, lahko bi rekli, premikala meje nemogočega.

»V nas dozoreva, da bi morda to leto znova stopili skupaj. Danes smo pri sončni sv. Ani skupaj z Boštjanom in Levčem premlevali to možnost, proti večeru bomo poslali vsaj miselni signal ostalim članom nekdanje zasedbe – Đerđu, ki je na Švedskem, Nini, ki živi v Posavju, Mitja in Trubi pa sta najbližje, v Ribnici,« je Boris pred desetimi dnevi skupaj s prijateljema koval načrte. A mu je usoda obrnila hrbet.

Za vselej se je poslovil. Brez možnosti, da znova stopi na življenjski oder. Prijatelji sočustvujejo in mu sporočajo: Zagotovo boš tam zgoraj, ko stopiš skozi vrata raja, nadaljeval.«

mgć

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki