E-UTRIP
Avto-moto Društva Featured Novice Ostali Športi Šport Zdravje

3. Cestni Kolesarski Maraton KD Velike Lašče

NEDELJA, 18. AVGUST 2019, ob 10. uri NA TRGU, Stritarjeva ulica Velike Lašče.

TRASA: Velike Lašče-Ravnik-Podslivnica-Loški Potok-Sv. Gregor-Velike Lašče (80 km),
Mali Maraton: Velike Lašče-Volčje jezero-Nova vas-Velike Bloke-Velike Lašče (40 km).

PRIJAVE: prijava in vse informacije na https://www.kd-velike-lasce.si/?page_id=11 , na FB strani KD Velike Lašče ali na telefon 041 990 896 Jože, 051 275 443 Frenk.

ŠTARTNINA: 20€, otroci do 15. leta brezplačno

Za vse udeležence je na progi poskrbljeno za okrepčilo, na cilju pa za malico in pijačo.

Pripravljamo darila za vse udeležence, najhitrejšemu na “gorskem letečem” cilju posebna nagrada.

Prijava je potrjena, ko je vplačana tudi štartnina. Prispevek za startnino nakažite na TRR KD Velike Lašče: IBAN: SI56 0430 2000 3108 543, namen: kolesarski maraton.

Prireditev je del akcije SLOVENIJA KOLESARI, namenjena je rekreativnim kolesarjem in ni tekmovalnega značaja. Trasa poteka po asfaltiranih državnih in lokalnih cestah, označena z puščicami na asfaltu in smernimi oznakami na razpotjih. Udeleženci maratona vozijo v skladu s CPP. Otroci, mlajši od 15 let, se smejo udeležiti maratona le v spremstvu staršev, oziroma polnoletne osebe. Čelada je obvezna za vse udeležence maratona. Vodja prireditve: Jože Škulj, GSM: 041/990-896 Splošni predpisi Maraton bo potekal ob normalnem prometu, zato so kolesarji dolžni upoštevati cestno prometne predpise in navodila organizatorjev, ter se po njih ravnati. Udeleženci maratona vozijo na lastno odgovornost, ter odgovarjajo za škodo povzročeno sebi in drugim. Organizator ne jamči za škodo, ki jo udeleženec povzroči sebi, drugim ali tretji osebi. S svojo prijavo vsi kolesarji potrdijo, da so seznanjeni z določili razpisa objavljenimi v medijih, na spletni strani KD Velike Lašče, na FB strani KD Velike Lašče in na startu. Za varen potek prireditve skrbijo reditelji organizatorja.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki